Sep 22, 2007

*** lørdag ***

ugunsgreeka trauksme 8:16. man jau bija nojausma, ka taas ir tikai sen apsoliitaas "maaciibas", bet vienalga bija jaaceljaas un minuutes laikaa jaabuut pie aardurviim. mums bija iespeeja apluukot viens otra pidzammas un atstaat savus autograafus maaciibu lapaa - es pat iisti neatceros, ko tur uzrakstiiju un kaa nokluvu atpakalj liidz gultai. nedzirdeeju ne savu coldplay modinaataaju 9:30, ne ko citu - pamodos ar telefonu rokaas un domu par nokaveetajaam brokastiim.

norveegju valodas stunda. kopaa ar lilianu un kortniju. cinjaa ar un par patskanjiem. un veelme sho valodu iemaaciities ljoti un pa iistam. lai arii es peec gada vareetu runaat norsk [norshk].

picu cepshana. no 1pm liidz 9pm. 25 cilveekiem, 10 picas. uf! cilveekam, kursh ne paaraak iefano par buushanu virtuvee un tomaatu kapaashanu, tas bija diezgan nogurdinoshi. bet toties tagad es zinu, ka uz picaam var salikt virsuu gandriiz visu un jebko, un tas vienalga garshos labi. iznjemot burkaanus, lai gan droshvien, ka arii tiem vareetu kkaadu piemeerotu formaatu ieviest.

ak jaa. bija arii izbrauciens uz veikalu. ar ritenjiem. lietuu. un cik burviiga ir sajuuta, kad, atstaajot nepiesleegtu riteni pie veikala, tu zini, ka, peec 20min iznaakot aaraa, tas veeljoprojaam buus turpat. neaiztikts un nenozagts.